• kalibratie

  kalibratie van uw weegbrug

Kalibratie

Smits & co is een NMI erkend keuringsbedrijf. Als gecertificeerde onderneming hebben wij goedkeuring verkregen van het NMI om als erkend keurder zelfstandig weegbruggen en weegplateau’s te kalibreren (controleren) en justeren (bijregelen).

Indien gewenst kunnen wij uw weegsysteem opnemen in onze kalibratiecyclus.  Afhankelijk van uw wens plannen wij 1 x per jaar of per 2 jaar een kalibratie in. Tijdens een kalibratie wordt de nauwkeurigheid van het weegsysteem gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Nieuws

 • NMI gecertificeerd

  Wij zijn een NMI gecertificeerd bedrijf. Smits & co Weegbruggen B.V. i...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Weegbruggen

  Weegbruggen

  Bovengrondse weegbruggen zijn eenvoudig verplaatsbaar waardoor niet-permanente toepassingen ideaal zijn voor dit type weegbrug

  Lees meer
 • Weegplateau's

  Weegplateau's

  Al onze weegplateau;s worden in eigen beheer gemaakt en zijn uitermate geschikt voor toepassing in de oud-ijzer en recycling

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.